Groepstrainingen GGZ

Via uw huisarts kunt u regelmatig deelnemen aan gratis groepstrainingen. De trainingen worden verzorgd door praktijkondersteuners-GGZ die bij uw huisarts of bij een andere huisarts in de regio Oss-Uden-Meierijstad werkzaam zijn. 

Voluit leven

Hebt u al vaak geprobeerd om minder te piekeren, minder pijn te hebben, beter om te gaan met ziekte of handicap, minder moe, somber of angstig te zijn, minder alleen te zijn, meer zelfvertrouwen te hebben? Bent u bereid om te proberen deze moeilijke dingen wat meer te accepteren zoals ze zijn, om juist dan de stap te kunnen zetten naar meer balans, nieuwe zin en meer momenten van geluk? Dan bent u van harte welkom bij de cursus Voluit leven.

Meer informatie

Van klacht naar kracht

Hebt u vaak lichamelijk pijn of vermoeidheid maar kan er niets gevonden of aan gedaan worden? Dan is de training ‘Van klacht naar kracht’ misschien iets voor u.

Meer informatie

Herstellen doe je zelf

Wilt u leren hoe u zelf meer regie krijgt in de problemen die mogelijk in uw leven spelen? Kijk dan eens naar de training ‘Herstellen doe je zelf’

Meer informatie

Welbevindentherapie

Hoe kun je (meer) levensvreugde ervaren? Hoe kun je jezelf verder ontplooien? Hoe kun je jouw leven vormgeven zodat je meer tevredenheid, betekenis en verbondenheid ervaart? Welbevindentherapie is een groepsbehandeling voor mensen die positiever in het leven willen leren staan.

Meer informatie

Scholingsaanbod Indigo

Indigo biedt ook in de regio van Synchroon GGZ-vaardigheidstrainingen aan. Door het invullen van de postcode wordt het aanbod van de betreffende regio zichtbaar.

Bekijk het aanbod van Indigo

Activiteiten ONS Welzijn

ONS welzijn organiseert verschillende cursussen en activiteiten in onze regio. Denk aan Alzheimercafé's, steungroepen voor mantelzorgers en spel- en praatgroepen voor kinderen.

Bekijk het aanbod van ONS welzijn