Vaardigheidstrainingen GGZ

Beter in je vel met groepstrainingen via uw huisarts

Via uw huisarts kunt u regelmatig deelnemen aan gratis groepstrainingen:

‘Van Klacht naar Kracht’

Hebt u vaak lichamelijk pijn of vermoeidheid maar kan er niets gevonden of aan gedaan worden? Dan is de training ‘Van Klacht naar Kracht’ misschien iets voor u.
 

 

‘APK voor je relatie-training’

Loopt het in de relatie niet zo lekker en wilt u leren hoe u en uw partner dit samen kunnen oplossen? Kom dan naar de ‘APK voor je relatie-training’.
 


‘Herstellen doe je zelf’

Wilt u leren hoe u zelf meer regie krijgt in de problemen die mogelijk in uw leven spelen? Kijk dan eens naar de training ‘Herstellen doe je zelf’

‘Stress? Ontspannen kun je leren

In deze training leer je basisvaardigheden om beter om te kunnen gaan met stress en stressklachten, waardoor een mogelijke toename van de klachten voorkomen kan worden.

 

 

De trainingen worden verzorgd door praktijkondersteuners-GGZ die bij uw of bij een andere huisarts in de regio Oss-Uden-Meijerijstad, werkzaam zijn. Interesse? Informeer bij uw eigen huisarts of bekijk hieronder het aanbod van de regionale vaardigheidstrainingen GGZ in de regio van Zorggroep Synchroon.

'Scholingsaanbod Indigo'

Indigo biedt ook in de regio van Synchroon GGZ-vaardigheidstrainingen aan. Om dit meer onder de aandacht te brengen hebben wij de link naar het scholingsaanbod op onze website geplaatst.
Door het invullen van de postcode wordt het aanbod van de betreffende regio zichtbaar.

Scholingsaanbod Indigo