Overig

Stageplek gezocht voor toekomstig praktijkmanager
"Mijn naam is Yvette Straetmans, 46 jaar, moeder van een dochter en zoon en woonachtig in Uden. Tot voor kort werkte ik (na het behalen van mijn HEAO-diploma) met veel plezier als purser bij KLM maar ik heb besloten mijn pijlen op ander werk te richten. In februari ga ik namelijk starten met de opleiding tot praktijkmanager in de huisartsenzorg bij Sitis. Iets waar ik heel veel zin in heb!

In mijn werk bij de KLM heb ik onder andere geleerd zelfstandig te werken, overzicht te houden en flexibel te zijn. Op zoek gaan naar oplossingen en creatief denken zijn ook vaardigheden die ik verfijnd heb in mijn werk.

Ik zie het als een grote uitdaging mijn vaardigheden en enthousiasme in te zetten in een huisartsenpraktijk.  Nu ben ik op zoek naar een praktijk waar ik stage zou kunnen lopen, ongeveer één ochtend in de week. Het mag zowel een praktijk betreffen waar al een praktijkmanager is, als één waar nog geen praktijkmanager is.
Graag zou ik de kans krijgen mezelf voor te stellen zodat we elkaar kunnen leren kennen en kunnen onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik ben per mail bereikbaar via yvettestraetmans@yahoo.com."