Financieel / Bedrijfsvoering

Transvorm
Synchroon is lid van werkgeversorganisatie Transvorm en zij organiseren in februari de Sterk in je Werk week. Medewerkers van huisartsenpraktijken kunnen deelnemen aan het programma van de Sterk in je Werk week. Gebruik hiervoor bij inschrijving Synchroon als organisatienaam.

Programma Sterk in je Werk week bekend!
Van maandag 1 t/m vrijdag 12 februari 2021 is het zover! Dan bieden we tijdens de Sterk in je Werk week dagelijks meerdere online workshops voor zorg- en welzijnsmedewerkers. Niet alleen een mooie gelegenheid om uw medewerkers de aandacht te geven die ze verdienen, maar bovenal om uw waardering naar hen te uiten én ze te helpen om met plezier aan het werk te blijven. Juist nú!

Transvorm heeft een volledig digitaal programma samengesteld dat u als werkgever kunt aanbieden aan medewerkers. Er staan workshops gepland over o.a. werkgeluk, vitaal ouderschap, een gezond brein, slapen en ontspanning en uitstraling. Ook is er elke dag een yogasessie en kunnen medewerkers aan de slag met een (loopbaan)coach of de Stap op 1 vijfdaagse. Een uitgebalanceerde mix van serieuze en wat luchtigere onderwerpen dus, voor ieder wat wils!

Vanaf nú staat de site sterkinjewerkweek.nl online, met daarop het hele programma. Nodig uw medewerkers zo snel mogelijk uit om zich in te schrijven! Zo profiteren ze optimaal van het ruime aanbod (vol = vol).