Enquete behoefte training spirometrie

Tijdens de praktijkbezoeken van Synchroon is er ruimte om ervaringen, knelpunten, wensen, vragen of bijzonderheden aan Zorggroep Synchroon te melden. Zorggroep Synchroon gebruikt deze feedback om de ondersteuning richting HAP te verbeteren. 

 

Vanuit de praktijken is er meermaals aangegeven dat er behoefte is aan de spirometriescholing Tim Sales. Synchroon geeft hier graag gehoor aan.

In het najaar van 2015 wordt er een scholing CASPIR module 6 (geen complete CASPIR cursus) en een scholing Tim Sales georganiseerd. De praktijk kan kiezen naar welke scholing de voorkeur uitgaat.

Het is geen probleem om van CASPIR naar Tim Sales te switchen. Er kan een inschatting van uw niveau gemaakt worden.

 

Op 17 september vindt de COPD sandwich scholing vanuit Synchroon plaats. Hier zal een korte introductie gegeven worden over de scholing van Tim Sales.

 

Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaande vragen in te vullen zodat wij een indicatie hebben van de belangstelling voor de 2 scholingen en hier met de planning rekening mee kunnen houden.


Naam Huisartsenpraktijk *

Naar welke scholing gaat de voorkeur van uw huisartsenpraktijk? *

Wil uw praktijk in het jaar van 2015 deelnemen aan scholing spirometrie? *

Met hoeveel POH's wenst u deel te nemen in het najaar 2015?

Met hoeveel huisartsen wenst u deel te nemen in het najaar 2015?

Bedankt voor uw antwoorden. Aan de hand van deze enquete maken we een passend scholingsaanbod. Indien gereed, wordt dit aanbod gecommuniceerd met de huisartsenpratkijk.

 

Met vriendelijke groet,

 

Zorggroep SynchroonWilt u een kopie per mail ontvangen?
Vul hieronder dan uw e-mailadres in.